Kick off del projecte PIKSEL

Vista del territori català des de la Plataforma GIS de PIKSEL

El passat 1 de novembre de 2020 va tenir lloc la primera reunió de coordinació de l’equip PIKSEL.

En aquesta primera reunió els socis van presentar els seus equips de treball i les accions que van a desenvolupar al llarg dels 3 anys de durada del projecte. Es van assentar les bases per a treballar en equip i els protocols per a la gestió de problemes. Es va realitzar una dinàmica participativa per a treballar sobre els objectius del projecte, que va servir per a reforçar la idea que l’èxit de la iniciativa depèn de la coordinació en l’execució de treballs i de les accions de comunicació.

Va ser un gran dia de treball. Gràcies a tots per la vostra participació!

Comparteix aquesta entrada del Blog!